УВАГА!!!

Дата: 05.11.2021 14:11
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

У В А Г А !

Доводимо до відому жителів Чулаківської територіальної громади, що на виконання розпорядження голови ХОДА від 22.10.2021 року       № 809 «Про посилення в області пожежної та техногенної безпеки в осінньо-зимовий період 2021/2022 року» та у зв’язку із зростанням кількості пожеж, протягом листопада у Скадовському районі проводиться місячник пожежної безпеки. Основна увага буде приділятися верствам населення віднесених до «групи ризику», багатодітних сімей, одиноких громадян похилого віку, об’єктів масового перебування громадян.

       Основними причинами пожеж є необережне поводження з вогнем, порушення правил обладнання та експлуатації електроустановок, електроприладів, пічного опалення тощо.

       В зв’язку з проведенням на території сільської громади карантинних заходів щодо недопущення поширенню ГРХ COVID-19 велике прохання до депутатського корпусу Чулаківської сільської ради, членів виконавчого комітету та працівників адмінапарату, керівників старостинських округів, закладів освіти, торгівлі, охорони здоров’я, фермерських господарств, приватних підприємств, працівників соціального захисту населення та інших зацікавлених служб сприяти у питанні забезпечення пожежної безпеки та попередження загибелі і травмування людей внаслідок пожеж в населених пунктах громади, проведенні з мешканцями інформаційно-роз’яснювальної роботи про дотримання правил пожежної безпеки в громадських місцях та в побуті.

       Адже надзвичайну ситуацію краще попередити ніж ліквідувати!

       Також у зв’язку з проведенням у Херсонській області комплексної перевірки системи централізованого оповіщення у сфері цивільного захисту доводимо до відому населення навчальну інформацію з питань ЦЗ, про використання територіальної системи оповіщення, з включенням 16 листопада 2021 року з 12.30 год. до 12.35 год. електросирени на території центральної садиби Чулаківської сільської громади.

       Бережіть себе та оточуючих від різного роду надзвичайних подій чи ситуацій, будьте пильними та уважними і небайдужими до чужої біди, наша безпека – в наших руках!

 

Виконавчий комітет

Чулаківської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь