Оголошення про проведення конкурсного відбору та призначення на посаду керівника закладу освіти Чулаківської сільської ради

Дата: 06.09.2018 09:40
Кількість переглядів: 693

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до  рішення позачергової тринадцятої сесії сьомого скликання від 29.08.2018 № 144 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсного відбору та призначення на посаду керівника закладу освіти Чулаківської сільської ради», з метою публічного і прозорого призначення на посаду керівника навчального закладу   Чулаківська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Чулаківського закладу повної загальної середньої освіти, що знаходиться за адресою с. Чулаківка, вул. В.Заїки, 15 А Голопристанського району Херсонської області.

Вимоги до претендентів  на вакантну посаду директора: є громадянином  України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років або стаж на керівній посаді не менше року,  має навички роботи з комп’ютерною технікою. Особа, яка виявила бажання брати участь у конкурсі у визначений термін подає такі документи: заява на ім’я голови  конкурсної комісії щодо участі в конкурсі на посаду; автобіографія; особовий листок з обліку кадрів з двома фотокартками 3х4; копії документів про освіту; копії паспорта та ідентифікаційного коду; письмова згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання; програма розвитку закладу, в якій повинні бути чітко відображені заходи, які будуть вживатися претендентом для вирішення наявних у закладі освіти проблем, забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності; медична довідка; копії сертифікатів про обов’язкове проходження педагогічними працівниками психіатричного та наркологічного оглядів; мотиваційний лист довільної форми.

Прийом документів здійснюватиметься  в приміщенні Чулаківської сільської ради за адресою с. Чулаківка, вул. Жовтнева, б/н, за додатковою інформацією про конкурс та прийняття документів для участі у конкурсі звертатися до секретаря ради  Брегіди Тетяни  Миколаївни,    тел. 4-35-42,    ел. пошта: chulakivka@ukr.net.

 Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дати опублікування оголошення, кінцевий термін подання документів 05 жовтня 2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь