Пошук

Відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям

Дата: 16.10.2018 11:03
Кількість переглядів: 364

14 жовтня 2018 року

в с.Чулаківка на стадіоні «Вікторія» відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям.

 

Дуже символічно, що ця довгождана подія відбулася в такий знаменний день, який поєднав в собі три величні свята. Це відкриття стало можливим завдяки консолідації зусиль усіх гілок влади. З нагоди такого спортивного дійства зібралось багато жителів громади, учнівської та юнацької спільноти і звісно чимало почесних гостей: заступник голови обласної ради Булюк В.В., голова Херсонської ОДА Гордєєв А.А.,  обласний депутат, директор ПП «Александр А.Синенко» Синенко О.О., начальник управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської ОДА  Кан Ю.Б., виконавчий директор Херсонської обласної федерації футболу Кручер О.Д., голова Голопристанської райдержадміністрації Гасаненко Т.В., сільський голова Корольова С.В.

Відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям, здійснюється в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд» і реалізовується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. 

Загальна вартість проекту 1344,77 тис.грн.

Проект реалізовується шляхом співфінансування з державного фонду регіонального розвитку на суму 1094,238 тис.грн., з районного бюджету – 200,0 тис.грн.  та Чулаківського сільського бюджету – 100,0 тис.грн.

Це перший об’єкт, який ми відкриваємо після об’єднання. Спорт є запорукою здоров’я. Ми прагнемо, щоб на нашій території було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для наших дітей, для нашого майбутнього.  

Приємно, що відкриття майданчику відбувається у свято, яке в нас є днем села. Віримо, що ця споруда стане центром дозвілля для дітей і дорослих. Це сучасний майданчик, який послужить людям багато років.

Відкриття майданчику – довгоочікуване свято для наших дітей і відтепер тренування, що проходитимуть тут принесуть нашим діткам задоволення, а спортивне життя підростаючого покоління буде більш різноманітним.

За доброю традицією, очільник Херсонщини, голова Херсонської обласної федерації футболу Гордєєв А.А. привітав усіх присутніх з цією знаменною подією, разом з почесними гостями перерізав стрічку на знак відкриття футбольного майданчику, здійснили символічний перший удар по м’ячу у ворота та подарував м’ячі Чулаківській футбольній команді.

Відкриття такого футбольного поля, першого в Голопристанському районі, дасть можливість маленьким футболістам не лише підвищувати спортивну майстерність, а й гартувати своє здоров’я.

Також на святі приймали участь учні Чулаківського закладу повної загальної середньої освіти, які підготували захоплюючий виступ з нагоди відкриття майданчику.

 

 

Сільський голова                                                       С.В.Корольова

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь