Про проведення в населених пунктах громади щорічної акції "За чисте довкілля"

Дата: 01.04.2019 13:40
Кількість переглядів: 276

                                                                                Фото без опису

 

ЧУЛАКІВСЬКА   СІЛЬСЬКА    РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО   РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20.03.2019 р.                                                                                    № 34

 

Про проведення в населених пунктах громади

щорічної акції "За чисте довкілля"

 

      З метою забезпечення в населених пунктах громади чистоти та порядку, підвищення рівня їх благоустрою, належної підготовки до Великодніх і травневих свят, приведення до належного санітарного стану кладовищ до поминальних днів для вшанування памяті померлих родичів, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від  18 березня 2019 року № 203 "Про проведення щорічної акції "За чисте довкілля" в населених пунктах області", відповідно до Закону України "Про благоустрій населених пунктів", розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р "Деякі питання проведення щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів" (із змінами), керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»":

      1. Провести в населених пунктах громади з 20 березня по 08 травня 2019 року щорічну акцію "За чисте довкілля" та в її рамках 20 квітня 2019 року - день благоустрою населених пунктів .

  2. Забезпечити протягом акції здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків,  місць для вигулу домашніх тварин (собак), кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів та велосипедних доріжок, зупинок  транспорту. Роботи із санітарного очищення завершити до проведення поминальних днів.

     3. Секретарю виконкому Брегіді Т.М. ознайомити з даним розпорядженням керівників установ, організацій, навчальних закладів.

  4. Відповідальними за хід проведення акції та дня благоустрою в  селі Чулаківка призначити спеціаліста із земельних питань  Сухініну С.Г. в Рибальченському старостаті відповідальним призначити в.о. старости Трофименко С.В. і протягом акції Сухініній С.Г. надавати Департаменту житлово-комунального господарства та паливно- енергетичного комплексу обласної державної адміністрації наступну інформацію:

- до 14  травня 2019 року - про хід та підсумки проведення  акції "За чисте довкілля" за формою.

    5.  Брегіді Т.М. секретарю виконкому забезпечити висвітлення підсумкових матеріалів акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою  на сайті сільської ради.

   6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Сільський  голова                                                      С.В. Корольова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь