Повідомлення про оприлюднення проектів рішень сільської ради «Про встановлення місцевих податків на території Чулаківської сільської ради на 2020 рік» та «Про податок на майно на 2020 рік в частині плати за землю»

Дата: 21.05.2019 14:58
Кількість переглядів: 243

Повідомлення про оприлюднення

проектів  рішень сільської ради

«Про встановлення  місцевих податків  на території Чулаківської сільської ради на 2020 рік» та  «Про податок на майно на 2020 рік в частині плати за землю»

                      

       Відповідно до вимог  Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 р.              № 1160-ІV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. № 308 зі змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 р. № 1151, з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до визначеного рішення, оприлюднюються проекти рішень сільської ради «Про затвердження  місцевих податків  на території Чулаківської сільської ради  на 2020 рік» та «Про податок на майно на 2020 рік в частині плати за землю».

       Зі змістом проектів  рішень та Аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися у приміщенні сільської ради, де вони розміщені на стенді «Доступ до публічної інформації» та веб- сайті сільської ради.

       Проекти розроблені виконавчим комітетом Чулаківської сільської ради у відповідності до статті 265  Податкового кодексу України, п.8 підрозділу 6 розділу ХХ «Перехідні Положення кодексу. Проекти спрямовані на встановлення у відповідності  до чинного законодавства порядку сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для суб’єктів підприємницької діяльності. А також на встановлення у відповідності до  норм та вимог Податкового кодексу України ставок земельного податку для суб’єктів господарювання.

       Зауваження та пропозиції до вказаних  проектів  рішень  Чулаківської  сільської ради приймаються розробником протягом  одного місяця  із дня його оприлюднення з  15.05.2019 року до 15.06.2019 року за адресою: 75635, Херсонська область, Голопристанський район, село Чулаківка,   вулиця Жовтнева, б/н.

 

 

 

Сільський голова                                                                С.В. Корольова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь