Пошук

Проведення позапланового інструктажу з пожежної безпеки у Чулаківському закладі ПЗСО

Дата: 13.12.2019 08:30
Кількість переглядів: 1116

     В зв’язку з подіями в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, які сталися 04.12.2019 року, Наказом директора Чулаківського закладу ПЗСО № 216 від 09.12.2019 року посилено протипожежний режим закладу та проведено позаплановий інструктаж з пожежної безпеки з викладацьким складом та техпрацівниками. Також цього дня видано Наказ № 217 «Про підготовку та проведення протипожежного тренування з евакуацією особового складу ЗПЗСО».

         12.12.2019 року о 10.30 год. директором закладу ПЗСО Кардавар М.Ф. було ввімкнено автоматичну сирену пожежної небезпеки після чого об’єктовими силами ЦЗ та НС було терміново відкрито аварійні та центральні виходи,  з імітовано відключення електропостачання, виклик служби 101, пожежною ланкою отримано вогнегасники і в цей час під керівництвом викладачів школярі розпочали евакуацію  із навчального закладу. На протязі 7-ми хвилин весь особовий склад закладу ПЗСО було евакуйовано в розташування картингоклубу «Юність» за 150 метрів від освітнього закладу. Евакуація проходила жваво, без метушні, в порядку згідно плану евакуації кожного поверху.

         В розташуванні закладу залишились ланки пожежогасіння, аварійно-технічна та охорони правопорядку.

         О 10.50 годині надійшов сигнал «Відбій пожежної тривоги», після чого школярі і вчителі покласно стали повертатись до школи.

На тернуванні були присутні інспектор з питань ЦЗ та НС Чулаківської сільської ради Литвиненко Ю.В., інспектор з охорони правопорядку Качан О.Д., які разом з керівництвом закладу ПЗСО  підвели підсумки тренування та звернули увагу на деякі недоліки в організаційних питаннях.

Хід тренувань було зафіксовано на відео та фото.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь