Протокол 21-ї сесії від 10.05.2019 року

Дата: 08.04.2020 11:28
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Фото без опису

Чулаківська  сільська  рада

Голопристанського району

Херсонської області

 

 П Р О Т О К ОЛ

Двадцять першої  сесії  сільської ради  сьомого скликання

 

від  10.05.2019

с. Чулаківка                                                                                 

 

Відкриває і веде сесію сільський голова Корольова С.В.

 

Корольова С.В. – Доброго дня, товариші депутати!

         Із загальної кількості 14 депутатів сільської ради на двадцять першу сесію прибуло 10 депутатів.

 

Запрошені: в.о. старости Трофименко С.В.,спеціаліст із земельних питань Сухініна С.Г., директор Чулаківського закладу повної загальної середньої освіти Кардавар М.Ф., начальник відділу освіти, культури та спорту Черемісіна Ю.В.

         Шановні депутати!

         Відповідно статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пропоную розпочати роботу двадцять першої сесії сільської ради VІІ скликання. Хто за цю пропозицію прошу голосувати. За? 10.  Проти?   Немає. Утримався? Немає. Двадцять перша сесія сільської ради VІІ скликання оголошується  відкритою.

    

Корольова С.В. - Шановні депутати!

         Для ведення протоколу сесії  ми повинні обрати секретаря сесії. У кого які є пропозиції?

Тарасова А.А.  - Пропоную секретарем сесії обрати  Брегіду Т.М., депутата від виборчого округу № 5. Хто за цю пропозицію прошу голосувати. За 10. Проти? Немає. Хто утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         Прошу Брегіду Тетяну Миколаївну  депутата від виборчого округу            № 5, приступити  до роботи.

 

Корольова С.В.  - Для підрахунку результатів голосування під час роботи сесії нам необхідно обрати лічильну групу відповідно регламенту роботи двадцять першої сесії в кількості 2-х чоловік. Пропоную до складу робочих органів сесії наступних депутатів:                           

Персонально:

  1. Зверєва Тетяна Юріївна. -  депутат від виборчого округу № 3.
  2. Тарасова А.А. – депутат від виборчого округу № 9.

 

         Інші пропозиції будуть? Немає. Ставлю на голосування. Хто за те, щоб обрати лічильну групу у запропонованому складі, прошу голосувати. За ? 10. Проти? Немає. Утрималися? Не має. Склад лічильної групи сесії затверджується.

 

Корольова С.В.  - Прошу лічильну комісію приступити до роботи.

 

Корольова С.В.  - Шановні депутати! Для  продовження роботи  сесії нам необхідно затвердити порядок денний сесії та регламент роботи. Дозвольте вас ознайомити з порядком денним (зачитує порядок денний).

 

Корольова С.В. – Шановні депутати, у кого будуть зміни, доповнення чи уточнення до порядку денного?

 

Брегіда Т.М., Шацило А.П., Тарасова А.А. – повідомили, що з питання порядку денного «Про надання матеріальної допомоги сільському голові» у  них виник конфлікт інтересів, так як вони працюють у апараті Чулаківської сільської ради.

 

Корольова С.В. – Шановні депутати, у кого ще будуть зміни, доповнення чи уточнення до порядку денного? Не має. Пропоную затвердити порядок денний двадцять першої сесії сільської ради VІІ скликання. Інші пропозиції будуть? Не має. Хто за те, щоб затвердити порядок денний двадцять першої сесії сільської ради VІІ скликання прошу голосувати. За10.  Проти?  Не має. Утримався?  Немає. Порядок денний двадцять першої сесії сільської ради VІІ скликання затверджується. (Порядок денний додається).

 

Корольова С.В. - Шановні депутати дозвольте вас ознайомити з регламентом роботи сесії (зачитує).

У кого будуть зміни, доповнення чи уточнення до регламенту роботи сесії? Не має. Хто за те, щоб затвердити регламент роботи сесії, прошу голосувати. За? 10. Проти? Немає. Утримався? Не має. Регламент роботи сесії затверджується  (Регламент додається).

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду першого питання порядку денного сесії «Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії сьомого скликання від 26.12.2018 року №200 «Про сільський бюджет Чулаківської об’єднаної  територіальної  громади на 2019 рік»».

Слово надається в.о. головного бухгалтера Шацило А.П.

 

Шацило А.П. –  інформує про спрямування коштів вільного залишку освітньої субвенції на оплату послуг по установці засобів відео нагляду та охорони на суму 130000 гривень в Чулаківському закладі ПЗСО, по облаштуванню подвір’я Чулаківського закладу ПЗСО на суму 35000 гривень, на оплату послуг по встановленню протипожежної сигналізації в сумі 11500000 гривень.

Збільшити профіцит загального фонду сільського бюджету на суму 68580 гривень,передати кошти із загального фонду до бюджету розвитку. Збільшити видатки спеціального фонду на суму 61580 гривень, на придбання холодильника в їдальню на суму 8430 гривень, придбання музичних інструментів на суму 53150,00 гривень.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має. Утрималися?  Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

До зали засідання зайшла депутат Пантак О.Г.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії сьомого скликання від 26.12.2018 року №200 «Про сільський бюджет Чулаківської об’єднаної  територіальної  громади на 2019 рік»».

         Слово надається  в.о. головного бухгалтера Шацило А.П.

 

Шацило А.П. –  інформує.

 

Виступили:

Мусієнко О.О.    – виділити кошти на проведення фізкультурно-масових заходів на оплату членського внеску за участь футбольної команди в сумі 1600 гривень, збільшити видатки по заробітній платі центру надання соціальних послуг на суму 2600 гривень, на генеральний план 200 000 гривень. Збільшити видатки спеціального фонду на суму 137 578,00 гривень, а саме: на оплату робочих проектів «Будівництво котельні Чулаківського ЗПЗСО» на суму 103360,00 гривень та «Капітальний ремонт частини даху Чулаківського ЗПЗСО» в сумі 8640,00 гривень, оплата робочого проекту «Капітальний ремонт котельні Чулаківського ЗДО» - 8526,00 гривень, оплата робочого проекту «Капітальний ремонт системи опалення Чулаківського ЗДО» - 8526,00 гривень, оплата робочого проекту «Капітальний ремонт по утепленню фасаду Чулаківського ЗДО» - 8526,00 гривень.

 Свиридова О.І.    – підняла питання опалення спортзалу школи, опалення школи.

Вирішили:

         Питання опалення – на доопрацювання до 14.05.2019 року.

Мусієнко О.О.    – виділення коштів на лікування онкохворим залишити до виконання бюджету за І півріччя, так як заплановані кошти вже використані.

Трофименко С.В.    – озвучив питання медичного обслуговування в с.Рибальче, критичне становище, до 15 червня працює зав.ФАП  Случик С.Г., так як її скоротили, акушер на 0,5 ставки і хворіє, село залишається без медичного обслуговування. В селі Забарине теж перевели мед.працівника на 0,5 ставки. В с.Забарине я пропоную і згоден залишити працівника на 0,5 ставки, так як там місцевих жителів мало, а в основному дачники.

 

Свиридова О.І. і Мусієнко О.О.    – запропонували з вирішення цього питання звернутися до голови обласної ради, Департаменту охорони здоров’я, до голови РДА і голови районної ради.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

Сільський голова Корольова С.В. вийшла із залу.

 

Брегіда Т.М.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання матеріальної допомоги сільському голові».

Слово надається в.о. головного бухгалтера Шацило А.П.

 

Шацило А.П. –  інформує.

 

  

Брегіда Т.М. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 8.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

(Брегіда Т.М., Шацило А.П. та Тарасова А.А. – не голосували).

         /Рішення додається/.

Сільський голова Корольова С.В. зайшла до зали засідання.

 

Слухали:

Шацило А.П. –  ознайомила присутніх з клопотаннями директора Рибальченського закладу ПЗСО про виділення коштів на пожежну сигналізацію, ремонт котельні, вуличного туалету.

 

Виступили:

Мусієнко О.О. –  який озвучив, що зараз підключаємо Чулаківський заклад ПЗСО  і спостерігаємо чи варте це підключення і як спрацює, а в літні місяці – підключимо і  Рибальченський заклад ПЗСО.

Питання ремонту котельні і вуличного туалету - на доопрацювання.

 

 Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про затвердження  програми «Організації харчування  у закладах освіти» Чулаківської сільської ради на 2019 - 2020 роки».

Слово надається начальнику відділу освіти, культури та спорту Черемісіній Ю.В.

 

Черемісіна Ю.В. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про затвердження програми розвитку фізичної культури та спорту в Чулаківській сільській раді на 2019-2020 роки».

Слово надається голові постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, управління власністю, культури та спорту Чирві І.І.

 

Чирва І.І. –  інформує про затвердження програми розвитку фізичної культури та спорту в Чулаківській сільській раді на 2019-2020 роки зі змінами, на 2020 рік запланували 210,000 гривень.

 

Виступили:

Кардавар М.Ф. – запропонував викликати керівників гуртків і розділити кошти.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про затвердження Порядку формування кадрового резерву в Чулаківській сільській раді».

Слово надається голові постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, управління власністю, культури та спорту Чирві І.І.

 

Шацило А.П. – вийшла із зали засідання.

 

Чирва І.І. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

Шацило А.П. – зайшла до зали засідання.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про прийняття в оперативне управління будівлі Чулаківської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини».

Слово надається голові постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, управління власністю, культури та спорту Чирві І.І.

 

Чирва І.І. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про створення місцевої пожежної команди місцевої пожежної охорони Чулаківської сільської ради».

 

Корольова С.В.–  інформує.

 

Виступили:

Чирва І.І. – пропозиція – тільки створювати.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про затвердження програми боротьби з онкологічними захворюваннями на території Чулаківської сільської ради на 2019-2023 роки».

Слово надається голові постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти  та охорони здоров’я Свиридову О.І.

 

Свиридова О.І. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про затвердження програми  по локалізації та ліквідації амброзії полинолистої  на території  Чулаківської сільської ради  на 2019-2023 роки».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання дозволу на прокладання оптичного кабелю».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Депутат Свиридова О.І.  вийшла із зали засідання.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання дозволу на розроблення детального     плану   території   щодо

відведення    земельної    ділянки  для комерційної діяльності».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про    надання   дозволу   на  розроблення детального плану  території».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про    надання   дозволу   на розроблення детального плану  території».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про затвердження детального  плану території».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 9.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

Мусієнко О.О. – не голосував, конфлікт інтересів.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 9.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

Мусієнко О.О. – не голосував, конфлікт інтересів.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання згоди на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в  натурі  (на  місцевості)».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання згоди на розробку проекту землеустрою  щодо відведення   вільної від    забудови   земельної  ділянки,  що підлягає  продажу  права  оренди  на неї  на  конкурентних засадах».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

До зали засідання увійшла депутат Свиридова О.І.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про   затвердження    проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про   затвердження    проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про   продовження   терміну  дії договору      оренди      земельної ділянки для розміщення базової станції   мобільного  зв’язку».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

Виступили:

Корольова С.В. – в рішенні вказати договір та посвідчити нотаріально.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про зміну поштової адреси».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про   надання   згоди  на поділ земельних ділянок комунальної    власності».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про організацію роботи з розроблення містобудівної документації населених пунктів – сіл Чулаківка та Рибальче Чулаківської сільської ради на період 2018-2019 років».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про виконання робіт по гарантійному листу філією «Голопристанська ДЕД» дочірного підприємства «Херсонський облавтодор» капітального ремонту вул.Калініна в с.Чулаківка».

Слово надається голові постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства  Михайленко С.О.

 

Михайленко С.О. –  інформує.

 

Виступили:

Мусієнко О.О. – написати звернення, додати рішення сесії, вказати в разі не виконання робіт по гарантійному листу – вимушені будемо звертатися до суду.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про програму соціального, економічного та культурного розвитку Чулаківської сільської ради на  2019 рік».

 

Корольова С.В. –  інформує.

 

Виступили:

Мусієнко О.О. – інформує, що всі питання розглянуто, по проектах відпрацьовано, тому затверджуємо програму.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

 

Корольова С.В.Шановні депутати!

         Всі питання двадцять першої сесії  сільської ради розглянуті. У кого є які зауваження щодо ведення сесії? Довідки? Не має.

Двадцять першу сесію  сільської ради  сьомого скликання оголошую закритою.

 

 

          Сільський голова                                                                   С.В.  Корольова

         Секретар сесії                                                                       Т.М. Брегіда


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь