Протокол 24-ї позачергової сесії від 20.06.2019 року

Дата: 08.04.2020 11:34
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Фото без опису

Чулаківська  сільська  рада

Голопристанського району

Херсонської області

 

 П Р О Т О К ОЛ

Двадцять четвертої позачергової сесії  сьомого скликання

 

від  20.06.2019

с. Чулаківка                                                                                 

 

Відкриває і веде сесію сільський голова Корольова С.В.

 

Корольова С.В. – Доброго дня, товариші депутати!

         Із загальної кількості 14 депутатів сільської ради на двадцять четверту позачергову сесію прибуло 10 депутатів.

Запрошені: начальник відділу освіти, культури та спорту Черемісіна Ю.В., директор Чулаківського закладу ПЗСО Кардавар М.Ф. та директор Рибальченського закладу ПЗСО Савватєєва Н.В., начальник Голопристанського РВ ГУДСНС України у Херсонській області Фисуненко В.Г.

         Шановні депутати!

         Відповідно статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пропоную розпочати роботу двадцять четвертої позачергової сесії сільської ради VІІ скликання. Хто за цю пропозицію прошу голосувати. За? 10.  Проти?   Немає. Утримався? Немає. Двадцять четверта позачергова сесія сільської ради VІІ скликання оголошується  відкритою.

    

Корольова С.В. - Шановні депутати!

         Для ведення протоколу сесії  ми повинні обрати секретаря сесії. У кого які є пропозиції?

 

Свиридова О.І.  - Пропоную секретарем сесії обрати  Брегіду Т.М., депутата від виборчого округу № 5. Хто за цю пропозицію прошу голосувати. За 10. Проти? Немає. Хто утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         Прошу Брегіду Тетяну Миколаївну депутата від виборчого округу            № 5, приступити  до роботи.

 

Корольова С.В.  - Для підрахунку результатів голосування під час роботи сесії нам необхідно обрати лічильну групу відповідно регламенту роботи двадцять четвертої позачергової сесії в кількості 2-х чоловік. Пропоную до складу робочих органів сесії наступних депутатів:                     

Персонально:

  1. Пантак О.Г. -  депутат від виборчого округу № 4.
  2. Шевченко В.М. – депутат від виборчого округу № 6.

 

         Інші пропозиції будуть? Немає. Ставлю на голосування. Хто за те, щоб обрати лічильну групу у запропонованому складі, прошу голосувати. За ? 10. Проти? Немає. Утрималися? Не має. Склад лічильної групи сесії затверджується.

 

Корольова С.В.  - Прошу лічильну комісію приступити до роботи.

 

Корольова С.В.  - Шановні депутати! Для  продовження роботи  сесії нам необхідно затвердити порядок денний сесії та регламент роботи. Дозвольте вас ознайомити з порядком денним (зачитує порядок денний).

 

 

Корольова С.В. – Шановні депутати, у кого будуть зміни, доповнення чи уточнення до порядку денного? Не має. Пропоную затвердити порядок денний двадцять четвертої позачергової сесії сільської ради VІІ скликання. Інші пропозиції будуть? Не має. Хто за те, щоб затвердити порядок денний двадцять четвертої позачергової сесії сільської ради VІІ скликання прошу голосувати. За10.  Проти?  Не має. Утримався?  Немає. Порядок денний двадцять четвертої позачергової сесії сільської ради VІІ скликання затверджується. (Порядок денний додається).

 

 

Корольова С.В. - Шановні депутати дозвольте вас ознайомити з регламентом роботи сесії (зачитує).

У кого будуть зміни, доповнення чи уточнення до регламенту роботи сесії? Не має. Хто за те, щоб затвердити регламент роботи сесії, прошу голосувати. За? 9. Проти? Немає. Утримався? Не має. Регламент роботи сесії затверджується  (Регламент додається).

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду першого питання порядку денного сесії «Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії сьомого скликання від 26.12.2018 року №200 «Про  бюджет Чулаківської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»».

Слово надається головному бухгалтеру, секретарю постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку Шацило А.П.

 

 

Шацило А.П. – Інформує. Збільшити видатки по загальному фонду сільського бюджету за рахунок субвенції з місцевого бюджету спрямованих на підвищення якості освіти за рахунок відповідної в сумі 112942,00 гривень на придбання послуг до Інтернету, на оплату інформаційних послуг в сумі 16300,00 гривень (оприлюднення місцевих податків на 2020 рік в газеті  «Голопристанський Вісник»). Виділити кошти на капітальний ремонт вулиці Калініна в сумі 32150,00 гривень. Збільшити видатки по загальному фонду сільського бюджету за рахунок вільного залишку освітньої субвенції на суму 1117331,00 гривень та спрямувати на: - заклади освіти в сумі 100000,00 гривень на придбання матеріалів; - 393500,00 гривень на оплату послуг по встановленню протипожежної сигналізації в Рибальченському закладі освіти 130000,00 гривень та на оплату поточного ремонту системи водопроводу, каналізації та холу Чулаківського ЗПЗСО в сумі 200000,00 гривень та на послуги з облаштування автостоянки 63500,00 гривень в Чулаківському ЗПЗСО; - оплата послуг по капітальному ремонту харчоблоку Чулаківського ЗПЗСО 295000,00 гривень на оплату послуг по капітальному ремонту приміщень в Рибальченському ЗПЗСО в сумі 295000,00 гривень на оплату послуг по капітальному ремонту приміщень в Рибальченському ЗПЗСО в сумі 295000,00 гривень; оплата робочого проекту по капітальному ремонту частини покрівлі будівлі Чулаківського ЗПЗСО Чулаківської сільської ради в сумі 33831,00 гривень.

 

Виступили:

Савватєєва Н.В. – директор Рибальченського закладу ПЗСО, яка ознайомила з проблемами і ситуацією, яка склалася на сьогоднішній день в закладі.

 

Чирва І.І. – повідомив, що всім відомо стан справи в цьому закладі. Депутати ж не відмовляються надати згоду на встановлення протипожежної сигналізації.

 

Мусієнко О.О. – пояснив, що на попередній сесії оговорювалося питання протипожежної сигналізації, спочатку підключаємо Чулаківський заклад ПЗСО – тестуємо, а потім і Рибальченський заклад ПЗСО. Чулаківський заклад ПЗСО ще не підключено до пульту моніторингу, але остання сума ще не проплачена, тому роботи будуть виконані.

 

Корольова С.В. – організація, яка виконувала ці роботи не надала робочий проект, не зустрілася зі мною, тому прохання перш ніж шукаєте підрядні організації, направляйте до мене з документами для вивчення, щоб надалі не було проблем.

 

Бритвін О.М. – задав питання чи буде підключено заклад до пульту?

 

Слово надається начальнику Голопристанського РВ ГУДСНС України у Херсонській області Фисуненко В.Г.

 

Фисуненко В.Г. – зачитав листи начальника Головного управління С.Чорного, що ця підрядна немає ліцензії на підключення до пульту. Пояснив схему встановлення і підключення протипожежної сигналізації. Якщо в цій організації не має ліцензії на підключення, вона може заключити договір в іншою організацією. Задав питання депутатам «чому в Рибальченському закладі ПЗСО такий плачевний стан, а ви в Чулаківці встановили в першу чергу сигналізацію?» В С.Чорного немає проекту на затвердження.

 

Михайленко С.О. – підтримав Фисуненко В.Г. в тому, що перш ніж проводити роботи потрібен робочий проект.

Фисуненко В.Г. – надав перелік документів, які повинні бути для проведення робіт. Далі пояснив, чому саме Рибальченський заклад ПЗСО. Таких закладів багато по всьому району, але коли  приїздила перевірка, були в наявності буржуйки, які зіграли велику роль в цій ситуації.

04.07.2019 року знову в Рибальченський заклад ПЗСО приїде виконавча служба виписувати повторно штраф керівнику закладу, за те, що не проводяться роботи по усуненню недоліків. Тому до 04.07.2019р. ви повинні прийняти рішення і знайти підрядну організацію для виконання робіт.

 

Мусієнко О.О. – пообіцяв, що у вівторок до сільської ради буде надано необхідний пакет документів організації, яка встановлювала протипожежну сигналізацію в Чулаківському закладі ПЗСО.

 

Михайленко С.О. – наголосив – обов’язково повинен бути робочий проект.

 

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має. Утрималися?  1 (Бритвін О.М.). Рішення приймається.

         /Рішення додається/.

 

Зайшла до залу депутат Случик С.Г.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про спільний проект територіальних громад Голопристанського району «Створення скринінг центру. Придбання сучасного цифрового рентгенодіагностичного обладнання для комунального підприємства Голопристанська центральна районна лікарня»».

 

 

Корольова С.В. – Інформує.

 

Депутат Случик С.Г. – вийшла із зали засідання.

 

  

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має.  Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.    - Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про створення  відділу «Центру надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чулаківської сільської ради та затвердження Положення про відділ «Центру надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чулаківської сільської ради об’єднаної територіальної громади».

 

 

Корольова С.В. – ознайомила присутніх з прийняттям участі у 4 раунді відбору Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації ЦНАП. Тому потрібно прийняти рішення про створення відділу ЦНАП.

 

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утрималися? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

До зали засідання зайшла депутат Случик С.Г.

 

Корольова С.В.  -  Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про направлення на навчання до Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України голову Чулаківської сільської ради Корольову С.В.».

 

Корольова С.В. – зачитала запрошення Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії при Президентові України, виявила бажання навчатися за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Умови подачі документів – потрібне рішення сесії про надання згоди на навчання.

 

Депутат Шацило А.П. – вийшла із зали засідання.

 

Корольова С.В. - Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.  -  Переходимо до наступного питання порядку денного сесії «Про проект «Капітальний ремонт фасаду (утеплення) ДНЗ ясла-садок «Журавлик» у с.Чулаківка Голопристанського району Херсонської області»».  

 

 

Корольова С.В. – Інформує.

 

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має. Утрималися? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В.  -  внесла пропозицію щодо виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту фасаду Будинку Культури.

 

Депутати внесли свою пропозицію, щоб на наступне засідання сесії головний бухгалтер надав інформацію щодо виконання бюджету і з якої статті будуть перераховані кошти на проект. Також надати інформацію скільки коштів освітньої субвенції залишилось на побудову котельні в спортзалі Чулаківського закладу ПЗСО. 

 

Питання двадцять четвертої позачергової сесії  сільської ради розглянуті. Але сільський голова Корольова С.В. наголосила, що оголошуємо перерву до 02.07.2019р., так як не визначено підрядну організацію по встановленню протипожежної сигналізації в Рибальченському закладі ПЗСО і чекаємо пакет документів до вівторка від організації, що встановила сигналізацію в Чулаківському закладі на підключення до пульту моніторингу.

 

 

ОГОЛОШУЄТЬСЯ   ПЕРЕРВА

 

ПІСЛЯ  ПЕРЕРВИ

від  02.07.2019 с.Чулаківка

 

Корольова С.В. – Доброго дня, товариші депутати!

         Із загальної кількості 14 депутатів сільської ради на двадцять четверту позачергову сесію (після перерви) прибуло 10 депутатів.

Запрошені: директор Чулаківського закладу ПЗСО Кардавар М.Ф., в.о. старости Рибальченського старостату Трофименко С.В. та спеціаліст із земельних питань Сухініна С.Г.

 

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду питання «Про визначення підрядної організації по встановленню протипожежної сигналізації в Рибальченському закладі ПЗСО».

 

 

Корольова С.В. – Інформує про визначення підрядчика по встановленню протипожежної сигналізації в Рибальченському закладі ПЗСО, зачитала листа ТОВ «Пожежне спостерігання – Херсон» (директор Сніжинський В.М.), які зобов’язуються встановити сигналізацію і 8 відеокамер спостерігання  на суму 110000 гривень. І також є пропозиція підрядної організації, яка встановлювала протипожежну сигналізацію в Чулаківському закладі ПЗСО, юридична особа ПП «Безпека Херсон».

У кого, які пропозиції?

 

Трофименко С.В. – звичайно ж ТОВ «Пожежне спостерігання – Херсон».

Свиридова О.І. – теж підтримала пропозицію Трофименко С.В.

Мусієнко О.О. – уточнив, що сигналізація і відеокамери входять в суму 110000 гривень.

Пантак О.Г. – повідомила, що це слабі відеокамери, потрібно уточнити які вони.

Корольова С.В. – підтвердила, що це все входить в цю суму.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Не має.                   Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії сьомого скликання від 26.12.2018 року №200 «Про  бюджет Чулаківської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»».

Слово надається головному бухгалтеру Шацило А.П.

 

Шацило А.П. – Інформує про внесення змін до бюджету про надання субвенції в сумі 7000 гривень Голопристанській ЦРЛ для паливно-мастильних матеріалів. Про прийняття коштів до бюджету на соціально-економічний розвиток в сумі 89000 гривень.

 

Виступили:

Трофименко С.В. – рішення правильне, потрібно виділити кошти, щоб лікар зміг приїздити до с.Рибальче 2 рази в місяць і вести прийом жителів наших сіл.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про вилучення земельних ділянок».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про затвердження детального  плану території».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про надання дозволу на розроблення детального плану  території щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Зверєва Т.Ю. – повідомила, що не голосує – конфлікт інтересів.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 10.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно. (Зверєва Т.Ю. – не голосувала).

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про надання дозволу на розроблення детального плану  території».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про надання дозволу на розроблення детального  плану  території».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про надання згоди на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в  натурі (на  місцевості)».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про затвердження технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в  натурі  (на  місцевості)».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про   затвердження    проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії шостого  скликання  №478 від 28.03.2014».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про   затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану  території щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

 

Корольова С.В. - Переходимо до розгляду наступного питання «Про відмову у наданні земельних ділянок громадянам  за межами села Чулаківка для ведення особистого селянськогогосподарства».

Слово надається спеціалісту із земельних питань Сухініній С.Г.

 

Сухініна С.Г. – Інформує.

 

Корольова С.В. -  Є пропозиція прийняти рішення. У кого які будуть зауваження, пропозиції, доповнення до проекту рішення? Немає. Є пропозиція проект рішення прийняти в цілому. Хто за такий проект рішення, прошу голосувати. За? 11.  Проти?  Не має. Утримався? Не має. Приймається одноголосно.

         /Рішення додається/.

Корольова С.В.Шановні депутати!

         Всі питання двадцять четвертої позачергової сесії  сільської ради розглянуті. У кого є які зауваження щодо ведення сесії? Довідки? Не має.

Двадцять четверту позачергову сесію  сільської ради  сьомого скликання оголошую закритою.

 

         Сільський голова                                                                     С.В.  Корольова

         Секретар сесії                                                                       Т.М. Брегіда


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь