Інформаційна стаття

Дата: 14.08.2020 15:06
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Інформаційна стаття

 

До 31.08.2020 року Головним управлінням Держпраці у Херсонській області, за участю органів місцевого самоврядування, Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі, Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області  та Обласного центру зайнятості триватиме інформаційно-роз’яснювальна робота щодо важливості офіційного оформлення трудових відносин.

Звертаємо увагу, що з 01 вересня 2020 року Держпрацею буде проведено інспекційну кампанію з питань виявлення неоформлених трудових відносин серед суб’єктів господарювання, які використовують найману працю.

У зв’язку із вищезазначеним, у черговий раз звертаємося до роботодавців із закликом оформити трудові відносини з працівниками відповідно до вимог чинного законодавства.

У разі встановлення інспектором праці або іншим компетентним органом  незадекларованого працівника, будуть  вжиті заходи щодо притягнення винних осіб до відповідальності передбаченої ст.265 Кодексу Законів про працю України.

Задекларована праця – повага до себе та працівників!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь