“Місто добра” – це благочинний всеукраїнський проект, великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї

Дата: 02.11.2020 09:55
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

     З метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення місцем тимчасового, безпечного цілодобового  перебування, організації допомоги особам, які опинилися в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми «Місто Добра».

Місцезнаходження: м. Чернівці, вул. Річна, 10;

Контакти: 0800 503 231 безкоштовно з усіх номерів по Україні

                  050 243 69 71 – керівник Марта Левченко

Офіційний сайт https://misto-dobra.com.ua

Кризовий центр для жінок із дітьми «Місто Добра» - це не тільки тимчасовий притулок та місце безпечного проживання постраждалих від домашнього насильства, але й комплексна програма соціалізації жінок, по завершенню якої жінка – мати самостійно вміє забезпечувати себе та своїх дітей.

      “Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проект, великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї.

Фото без опису

     В “Місті добра” борються за кожну маму для дитини, мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна мама отримує індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. Визначається  необхідний термін перебування в Місті відповідно до поставлених завдань та цілей.

         У приміщенні Кризового центру облаштовано 27 житлових кімнат для цілодобового перебування 80 осіб, які забезпечуються всіма необхідними речами, засобами гігієни, продуктами харчування. Умови проживання в центрі адаптовані для проживання осіб з інвалідністю.

                Для зарахування до Кризового центру необхідно:

  • попереднє узгодження із центром по телефону чи електронній пошті;
  • флюрографія;
  • аналіз на Torch – інфекції.

Мешканці притулку отримують кваліфіковану медичну, юридичну, психологічну, педагогічну допомогу, здобувають навички ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіту, працевлаштуватись.

Інформацію надано з офіційного сайту «Місто добра»

 

Головний спеціаліст з питань соціального захисту                           А.А. Тарасова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь