Пошук

Вітання сільського голови з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 04.12.2020 16:00
Кількість переглядів: 282

Шановні працівники  та ветерани

органів місцевого самоврядування,

депутати всіх рівнів!

               Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

          День місцевого самоврядування як професійне свято засвідчує ту високу  роль, яку виконують органи публічної влади в житті окремої громади, району, області, всієї держави. Це свято – знак шани і поваги до людей, котрі представляють і відстоюють інтереси своїх виборців у радах різних рівнів. Знак поваги до посадових осіб місцевого самоврядування, які забезпечують своєю працею здійснення радами своїх повноважень.

      Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

        Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

     Щирої вдячності і поваги за невтомну працю заслуговують усі посадові особи місцевого самоврядування та депутати. Це люди, які мають вагомий авторитет серед виборців, постійно турбуються про подальший добробут. Вони сумлінно виконують свої депутатські і службові обов'язки, по-справжньому піклуючись про відродження села, передусім збереження і розвиток соціальної інфраструктури.

       Із вдячністю хочеться відмітити працю всіх депутатів, які є активними не лише в громадському житті, а й на засіданнях сесій, постійних комісій, які розсудливо і мудро приймають рішення, дають рекомендації, виходячи з власного життєвого досвіду і професійної майстерності.

      Бажаю усім, хто працює на благо людей, міцного здоров'я, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні!

       Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

 

З повагою,

Голова Чулаківської ОТГ                                                                    О.Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь