Про утворення робочої комісії з обстеження уражених та аварійних дерев на території Чулаківської сільської ради

Дата: 15.12.2020 15:40
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Чулаківська сільська рада

Голопристанського району

Херсонської області

Виконавчий комітет

 

Проект Р І Ш Е Н Н Я

 

Про утворення робочої комісії
з обстеження уражених та аварійних дерев
на території Чулаківської сільської ради

 

З метою реалізації вимог техногенної безпеки, викладених у п. 10 Комплексного плану щодо попередження НС в осінньо-зимовий період 2020/21 роки на території Чулаківської ОТГ, відповідно до порядку  видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затверджених Постановою КМУ від 01.08.2006 року   № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», з метою обстеження та знесення аварійних, сухостійних і фаутних дерев у парковій зоні села Чулаківка, керуючись ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет сільської ради

 

в и р і ш и в :

1. Утворити робочу комісію з обстеження уражених та аварійних дерев на території Чулаківської сільської ради та затвердити її склад (додаток 1).

2. Затвердити положення про комісію з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Чулаківської сільської ради (додаток 2).

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                                           О.О. Мусієнко

 

Додаток 1
до
рішення виконкому

Чулаківської  сільської ради
№          від

 

СКЛАД

робочої комісії з обстеження уражених та аварійних дерев на території

Чулаківської   сільської ради

Голова комісії – Мусієнко О.О., сільський голова

Секретар комісії – Литвиненко Ю.В., інспектор з праці, техніки безпеки та цивільного захисту

Члени комісії:

- Чирва І.І.- голова постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності, житлово-комунального господарства та управління власністю;

- Михайленко С.О. – член виконкому

- Гричановський О.О.- член виконкому

- Трофименко С.В. – член виконкому, староста Рибальченського старостату

 

Додаток 2
до рішення виконкому

Чулаківської  сільської ради
№                   від

Положення

про комісію з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Чулаківської сільської ради

Положення про комісію з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Чулаківської сільської ради розроблене відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах»

1.     Загальні положення.

1.1 Комісія з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню або пересадженню (далі комісія) є постійно діючою. Комісія утворюється виконавчим комітетом сільської ради.

1.2. Комісія діє згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року № 1045 «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів, квітників у населених пунктах»,  даного Положення та Правил благоустрою Чулаківської сільської ради на 2020-2021 роки, затверджених рішенням 35-ї  сесії сьомого скликання № 454 від 10.06.2020 року.

1.3. До складу комісії входять сільський голова, працівники апарату виконавчого комітету Чулаківської сільської ради, члени виконавчого комітету сільської ради. До складу комісії можуть залучатися також працівники комунальних підприємств, замовник знесення зелених насаджень, інші фахівці. Комісію очолює голова комісії.

1.4. За ведення діловодства комісії відповідає секретар комісії. Секретар комісії веде протокол засідань комісії, оформляє та погоджує акти обстеження зелених насаджень, що підлягають знесенню, пересадженню тощо.

2.     Повноваження комісії:

2.1. Розгляд звернень підприємств, установ, організацій, громадян про видалення зелених насаджень та визначення доцільності видалення зелених насаджень.

2.2. Визначення умов надання дозволу на видалення зелених насаджень;

2.3. Визначення стану зелених насаджень та з’ясування причини набуття деревами аварійного, сухостійного, фаутного станів;

2.4. Визначення відновної вартості зелених насаджень, що видаляються.

3. Порядок надання дозволу про видалення зелених насаджень.

3.1. За зверненням фізичної або юридичної особи, яка має намір щодо забудови території, комісія визначає відновну вартість зелених насаджень, які видаляються на підставі одного з документів, визначених частиною першою статті 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Комісія може залучатись до визначення відновної вартості зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці, що відведена в установленому порядку фізичній або юридичній особі.

3.2. Комісія протягом восьми робочих днів проводить обстеження зелених насаджень вказаних у зверненнях підприємств, установ, організацій, громадян про видалення зелених насаджень. У разі знесення аварійних, фаутних, сухостійних дерев комісія протягом п’яти робочих днів з’ясовує причину набуття деревами такого стану. За результатами обстеження у триденний термін оформляється акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, пересадженню тощо. Кількість примірників акта відповідає кількості членів комісії.

3.3. На основі акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, пересадженню виконавчим комітетом сільської ради готується проект рішення про надання дозволу на видалення, пересадження зелених насаджень на засідання виконавчого комітету.

3.4. Виконавчий комітет сільської ради у місячний термін після надходження акта обстеження зелених насаджень приймає рішення про видалення зелених насаджень. У випадку позитивного рішення у десятиденний термін виконавчим комітетом сільської ради надається заявнику рішення про надання дозволу на видалення зелених насаджень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь