Пошук

Про реорганізацію Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області

Дата: 23.12.2020 18:30
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Чулаківська сільська рада

Голопристанського району

Херсонської області

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

Третьої сесії  восьмого скликання

 

Про реорганізацію Олександрівської

сільської ради Голопристанського району

Херсонської області

 

У зв’язку з приєднанням Олександрівської сільської ради до Чулаківської сільської ради з центром у селі Чулаківка, відповідно до частини 1 статті 143 Конституції України, статтей 104-107 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», керуючись статтями 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,   сільська рада

 

в и р і ш и л а :

 

1. Реорганізувати юридичну особу – Олександрівську сільську раду Голопристанського району Херсонської області (місцезнаходження юридичної особи – вул.Миру, 18, с.Олександрівка Голопристанського району Херсонської області, 75640, код в ЄДРПОУ  00431094) шляхом приєднання до Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області (юридична адреса – вул.Жовтнева, б/н, с.Чулаківка Голопристанського району Херсонської області, 75635, код в ЄДРПОУ 26432553).

2. Визначити Чулаківську сільську раду Голопристанського району Херсонської області правонаступником  усіх прав та обов’язків  Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області, що приєдналася до Чулаківської об’єднаної територіальної громади Голопристанського району Херсонської області.

3. Утворити комісію з реорганізації юридичної особи – Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області та затвердити її персональний склад, що додається.

4. Встановити місцезнаходження комісії з припинення юридичної особи: вул.Миру, 16, с.Олександрівка Голопристанського району Херсонської області, 75640.

5. Комісії з реорганізації юридичної особи – Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області:

5.1. Здійснити повну інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 24.12.2020 року.

5.2. Підготувати передавальний акт для подання його на затвердження до Чулаківської об’єднаної територіальної громади Голопристанського району Херсонської області.

6. Визначити головою комісії з реорганізації Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області Мусієнко Олександра Олександровича, сільського голову  Чулаківської сільської ради Херсонської області, особою, яка уповноважена на вчинення дій, необхідних для державної реєстрації реорганізації - юридичної особи Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області.  

7. Доручити голові комісії з реорганізації Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області у встановленому законодавством порядку та строки скласти передавальний акт, визначений пунктом 5.2 цього рішення, та подати його на затвердження Чулаківській об’єднаній територіальній громаді Голопристанського району Херсонської області.

8. З метою забезпечення своєчасного проведення інвентаризації майна, активів та зобов’язань Олександрівської сільської ради надати право Чулаківському сільському голові здійснювати без погодження з Чулаківською сільською радою заміну персонального складу комісії з реорганізації у випадку тимчасової непрацездатності когось із членів комісії під час реорганізації Олександрівської сільської ради.

9. Сільському голові Чулаківської сільської ради  Мусієнку Олександру Олександровичу здійснити дії необхідні для державної реєстрації внесення змін у відомості про Чулаківську сільську раду Голопристанського району Херсонської області.

10. Комісії з реорганізації забезпечити інвентаризацію документів, що нагромадилися під час діяльності Олександрівської сільської ради станом на 31.12.2020 року у порядку, передбаченому законодавством та передати їх Чулаківській сільській раді.

11 Визначити відповідальною за фізичне приймання документів, що нагромадилися під час діяльності Олександрівської сільської ради станом на 31.12.2020 року до Чулаківської сільської ради Тарасову Аллу Анатоліївну.

12. Чулаківському сільському голові  в місячний термін утворити комісію з приймання майна, активів та зобов’язань Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області та забезпечити своєчасне та повне прийняття, оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань Чулаківською сільською радою. 

13. Визначити, що під час проведення реорганізації юридичної особи –Олександрівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області повноваження з управління справами цієї юридичної особи здійснює сільський голова Чулаківської сільської ради Мусієнко Олександр Олександрович.

14. Надати Чулаківському сільському голові Мусієнку Олександру Олександровичу право першого підпису на всіх фінансових та юридичних документах Олександрівської сільської ради до 31.12.2020 року.

         15. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії сільської ради з питань планування бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності, житлово-комунального господарства та управління власністю.

 

 

    Сільський голова                                                           О.О. Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь