Про прийняття в комунальну власність об’єкта нерухомого майна громадського будинку з господарськими будівлями та спорудами (внутрішньогосподарська меліоративна система від НС №35, по каналу Х-32, по каналу Х-38)

Дата: 16.01.2021 09:14
Кількість переглядів: 145

 

Чулаківська сільська рада

Голопристанського району

Херсонської області

 

  ПРОЄКТ  РІШЕННЯ

четвертої сесії  восьмого скликання

 

Про прийняття в комунальну власність

об’єкта нерухомого майна  громадського будинку

з господарськими будівлями та спорудами

(внутрішньогосподарська меліоративна система

від НС №35, по каналу Х-32, по каналу Х-38)

 

У зв’язку з приєднанням Садівської сільської ради до Чулаківської сільської ради з центром у селі Чулаківка, відповідно до частини 1 статті 143 Конституції України, статтей 104-107 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», керуючись статтями 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,   сільська рада

 

в и р і ш и л а :

 

          1. Прийняти до комунальної власності Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області об’єкт нерухомого майна  громадського будинку з господарськими будівлями та спорудами (внутрішньогосподарську  меліоративну систему від НС №35, по каналу Х-32, по каналу Х-38), а саме  Внутрішньогосподарську меліоративну  систему від насосної станції № 35 довжиною 13261 внутрішньогосподарську меліоративну систему по каналу Х32 довжиною 22411м, та внутрішньогосподарську меліоративну систему по каналу Х38, розміщених  за адресою: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська, Комплекс будівель і споруд №2, будинок б/н.

         2. Сільському голові Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області Мусієнко Олександру Олександровичу утворити комісію для приймання-передачі вищезазначеної внутрішньогосподарської меліоративної системи до комунальної власності Чулаківської сільської ради.

         3. Комісії здійснити приймання-передачу внутрішньогосподарської меліоративної системи до комунальної власності Чулаківської сільської ради відповідно до актів приймання-передачі.

        4. Доручити сільському голові Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області Мусієнко Олександру Олександровичу здійснити заходи щодо державної реєстрації зміни власника  об’єкта нерухомого майна  до державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

         5. Контроль  за виконанням  даного рішення  покласти  на постійну комісію  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності, житлово-комунального господарства та управління власністю.

 

Сільський голова                                                                          О.О. Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь