Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та складання проекту землеустрою щодо впорядкування території для містобудівних потреб у відповідності до детального плану території

Дата: 26.02.2021 13:44
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

 

ЧУЛАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П Р О Е К Т  Р І Ш Е Н Н Я

шостої  сесії восьмого скликання

 

 

Про надання дозволу

на розробку проекту

детального плану території

та складання проекту

землеустрою щодо

впорядкування території для

містобудівних потреб у

відповідності до детального

плану території.

 

 

 

     Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку детального плану території частини населеного пункту с. Братське, враховуючи рішення двадцять дев’ятої  сесії сьомого скликання за №  333 від 11.04.2019 р. Садівської сільської ради «Про подовження терміну дії раніше затверджених Генеральних планів населених пунктів», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії із питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності, житлово-комунального господарства та управління власністю  від 24.02.2021р  № 4, відповідно до ст. 12, 39 Земельного кодексу України, ст. 10, 16, 19, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 51 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення складу, змісту та порядку погодження документації із землеустрою» керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

 вирішила:

 

  1. Розробити детальний план території частини с. Братське (Індустріальне)  в межах кварталу № 5, новоутворена вулиця,  з метою подальшого виготовлення проектів землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд (присадибні ділянки).
  2. Розробити проект землеустрою щодо впорядкування території для  містобудівних потреб у відповідності до детального плану території.
  3. Фінансування робіт по розробленню детального плану території та проекту землеустрою щодо впорядкування території для  містобудівних потреб у відповідності до детального плану території здійснити за рахунок громадян, які виявили бажання отримати у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд (присадибні ділянки). (Юрк Р.О., Юрк І.П., Ліванська Н.Г.,Юрк Д.І., Кузьменко М.І., Кузьменко П.І., Кузьменко М.І., Тернавський М.С., Тернавська О.П., Тернавська К.П.: мешканці дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї Юрк, створеного відповідно до розпорядження Голови Голопристанської РДА за № 304 від 14.06.2017 р. )
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію із питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності, житлово-комунального господарства та управління власністю.  

 

         Сільський голова                                           О.О.Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь