Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою

Дата: 26.02.2021 15:42
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

 

ЧУЛАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П Р О Е К Т  Р І Ш Е Н Н Я

шостої  сесії восьмого скликання

 

Про відмову у наданні дозволу

на розробку проекту землеустрою

 

Враховуючи висновки та пропозиції постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства та управління власністю від 24.02.2021року керуючись  на підставі частини 7 статті 118 та частини 1 статті 122 Земельного кодексу України ст. 15, , Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, сільська рада

                                                    ВИРІШИЛА:

   1. Відмовити гр. Вінніченку Андрію Федоровичу, Вінніченко Олександрі Іванівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки сільськогосподарського значення, розташованої на території Чулаківської сільської ради, орієнтовною площею 2,0000 га, із цільовим призначенням – для ведення особистого селянського господарства, , у зв’язку з тим, що зазначена земельна ділянка  не входить до складу земель комунальної власності.

  2. Відмовити гр. Гребеннік Ірині Петрівні в наданні дозволу про надання земельної ділянки в оренду під сінокосіння та випасання худоби  площею 1,00 га в с. Забарине у зв’язку з тим, що зазначена земельна ділянка  не входить до складу земель комунальної власності.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності та житлово-комунального господарства та управління власністю .

 

Сільський голова:                                                                         О.О. Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь