Про роботу інспекторів з охорони правопорядку щодо профілактики злочинності та охорони громадського порядку

Дата: 24.03.2021 11:21
Кількість переглядів: 161

 

Чулаківська сільська рада

Голопристанського району

Херсонської області

Виконавчий комітет

 

Проект РІШЕННЯ

 

Про роботу інспекторів з охорони

правопорядку щодо профілактики

злочинності та охорони громадського порядку

 

         Заслухавши  інформацію інспекторів з охорони правопорядку Качана О.Д. та Коморської О.А., керуючись статтею 38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет сільської ради

 

в и р і ш и в:

 

         1. Інформацію інспекторів з охорони правопорядку про профілактику злочинності та охорони правопорядку на території Чулаківської сільської ради прийняти до відома (додається).

 

2. Інспектору з охорони правопорядку Качану О.Д. на території с. Чулаківка, інспектору з охорони правопорядку Коморській О.А. на території Рибальченського старостату, інспектору з охорони правопорядку Лозовському В.В. на території Садівського старостату, Войтик-Миронюк Л.О. старості Геройського старостату,           Глуховцову М.О. старості Олександрівського старостату, Самойленко Т.О. старості Пам’ятненського старостату:

2.1.Постійно проводити серед населення розяснювальну роботу щодо необхідності участі громадян в охороні громадського порядку , профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю, за результатами якої подавати органам місцевого самоврядування пропозиції про утворення громадських формувань на виробничих дільницях та установах.      

2.2. Активізувати роботу по здійсненню профілактично-оперативних рейдів у розважальних закладах, місцях відпочинку молоді з метою виявлення фактів продажу спиртних напоїв неповнолітнім та осіб, схильних до вживання наркотичних засобів.            

2.3. Систематично проводити перевірки додержання вимог законодавства приватними підприємцями, яким видано ліцензію на діяльність повязану з продажем алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

2.4. Продовжувати проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо взяття на тимчасове проживання невідомих громадян і тимчасової реєстрації місця проживання в Чулаківській сільській раді.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на членів виконкому   Трофименко С.В., Тихончук П.Ф.

 

 

Сільський голова                                                                              О.О.  Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь