Повідомлення про оприлюднення проекту рішення сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Чулаківської сільської ради»

Дата: 01.03.2021 11:45
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

проекту рішення сільської ради

«Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Чулаківської сільської ради»

 

       Відповідно до вимог  Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.03 р. № 1160-ІV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.04 р. № 308, з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до визначеного рішення,  01 березня 2021 року оприлюднюється Аналіз регуляторного впливу та проект рішення сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Чулаківської сільської ради».

       Зі змістом проекту рішення та Аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Чулаківської сільської ради з 01.03.2021 року.

       Проект розроблений робочою групою у відповідності до Податкового кодексу України, до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

       Проект регуляторного акту розроблений з метою підготовки документу, що регламентує основні вимоги до організації виконання робіт з благоустрою суб’єктами господарювання, населенням, органом місцевого самоврядування; визначає гарантовані та рівні можливості їх у сфері благоустрою.

       У результаті прийняття рішення очікується покращення санітарного  стану населених пунктів, відкритість та доступність  інформації про благоустрій, покращення естетичного вигляду об'єктів благоустрою (вулиць, скверів, площ, зупинок громадського транспорту тощо).

       Зауваження та пропозиції до вказаного проекту рішення приймаються розробником протягом місяця з дня його оприлюднення до 31 березня 2021 року за адресою: село Чулаківка, вулиця Жовтнева, б/н чи на електронну адресу chulakivka@ukr.net.

 

 

Сільський голова                                                                                 О.О. Мусієнко

 

23.02.2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь