Про внесення змін до договорів оренди з КНП «Голопристанський ЦПМСД»

Дата: 04.06.2021 16:02
Кількість переглядів: 207

ЧУЛАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

Дев’ятої позачергової сесії восьмого скликання

 

Про внесення змін до договорів оренди з КНП «Голопристанський ЦПМСД»

 

Розглянувши заяву Шацило Є.Г., з метою  ефективного використання комунального майна, що належить Чулаківській сільській раді, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку від 16.04.2021 та, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст..7, ст..9 ЗУ «Про оренду державного та комунального майна», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Змінити в договорі №7/1 від 14.03.2020 року та договорі №19/1 від 11.06.2020 року одну із сторін у зв’язку зі зміною власника згідно рішення Голопристанської міської ради №52 від 23.12.2020 року з Комунальне підприємство «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голопристанської  районної ради Херсонської області замінити на: Комунальне некомерційне підприємство «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голопристанської міської ради Херсонської області ради в усіх відмінках.

2. Змінити в договорі №7/1 від 14.03.2020 року та в договорі №19/1 від 11.06.2020 одну із сторін згідно рішення сесії Чулаківської сільської ради №85 від 21.01.2021 року з Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області  на Виконавчий комітет Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області.

3. Доручити сільському голові Мусієнко О.О. в 10 денний термін укласти додаткову угоду про зміну сторін.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів та соціально - економічного розвитку.

Сільський голова                                                                          О.О. Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь