Переможці та призери Чемпіонату України U15 !!!

Дата: 09.07.2021 14:44
Кількість переглядів: 566

      З 01 по 04 липня у місті Рівно проходив чемпіонат України серед юнаків та дівчат 2007 року народження та молодше. За традицією Чулаківський гурток юних любителів волейболу прийняв участь, а саме Свиридов Максим та Тиртов Андрій у складі збірних команд. Свиридов Максим з Бойко Михайлом гравцем міста із Нової Каховки, Тиртов Андрій з Юрченко Данилом гравцем міста Херсон. У змаганнях приймало участь 41 команда з усіх куточків України. Наші юні спортсмени вибороли перемогу та зайняли перше місце Свиридов Максим/Бойко Михайло та друге місце Тиртов Андрій/Юрченко Данило. Шлях до перемоги був непростим та проявивши мужність та волю до перемоги дві команди зустрілися у фіналі, у де у запеклій боротьбі розставили всі крапки над «і»

Вітаємо переможців та призерів Чемпіонату України U15.

Фото без опису

        P.S. На досягнутому не збираємося зупинятися. Попереду чемпіонат України U18, U14 та U16 в яких також плануємо прийняти участь, а також ведемо підготовку до кубка Затворницького, який відбудеться у вересні в столиці України. Сподіваємося на підтримку спонсорів та Чулаківської ОТГ.

Керівник гуртка Якубовський Б.Т.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь