Про надання дозволу (згоди) на відновлення меж земельних ділянок

Дата: 26.07.2021 09:28
Кількість переглядів: 129

ЧУЛАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

                        Одинадцятої сесії восьмого скликання                                         

Про надання дозволу

(згоди) на відновлення

меж  земельних ділянок

       Розглянувши заяви громадян щодо про  надання дозволу на розробку технічних документацій із  землеустрою щодо  встановлення  меж земельних  ділянок в  натурі  (на  місцевості)  для  особистого селянського господарства, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії із питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності,  житлово-комунального господарства та управління власністю  від 09.07.2021р., керуючись статтею 55 Закону України «Про землеустрій», статтями 118, 122  Земельного  кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  сільська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати дозвіл (згоду) УРСУЛЕНКО  Миколі Івановичу на розробку

технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  площею 0,9400 га, що перебуває  в постійному користуванні  на підставі  державного акта  на право постійного користування землею серії І-ХС № 010590, зареєстрованого  в Книзі  записів  державних актів  на право постійного користування землею  15.08.2001  за              № 92, із  цільовим  призначенням  для ведення особистого  підсобного господарства, розташованої  за межами  населених пунктів  на території Садівської  сільської ради Голопристанського району Херсонської області шляхом поділу земельної ділянки за кадастровим номером 652238500:06:001:1303;

  1. Надати дозвіл (згоду) УРСУЛЕНКО  Таїсі Миколаївні на розробку

технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  площею 0,9400 га, що перебуває  в постійному користуванні  на підставі  державного акта  на право постійного користування землею серії І-ХС № 010589, зареєстрованого  в Книзі  записів  державних актів  на право постійного користування землею  15.08.2001  за              № 91, із  цільовим  призначенням  для ведення особистого  підсобного  господарства, розташованої  за межами  населених пунктів  на території Садівської  сільської ради Голопристанського району Херсонської області шляхом поділу земельної ділянки за кадастровим номером 652238500:06:001:1303.

            3. Після здійснення поділу, відповідно до цього рішення, здійснити  державну  реєстрацію  права  комунальної власності  на новостворені земельні  ділянки в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

 4. Громадянам в термін до 2 років замовити технічну документацію   із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) земельної ділянки  в натурі (на місцевості)    та надати на затвердження до сільської ради.

5. Дане рішення, відповідно до вимог статті 1 Закону України «Про землеустрій», має чинність на протязі двох років з часу прийняття.

6. Попередити громадян, зазначених в пунктах 1,2 цього рішення, про ризик фінансових втрат, пов’язаних з оформленням права власності, у разі незатвердження проектів землеустрою у випадках, передбачених  чинним законодавством.  

7.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності,  житлово-комунального господарства  та   управління  власністю.

 

Сільський  голова                                                                    О.О.Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь