Про відмову у наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

Дата: 09.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 191

ЧУЛАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

Чотирнадцятої сесії восьмого  скликання

                                                                                                      

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності, житлово-комунального господарства та управління власністю від 03.09.2021 року, керуючись статтями 18, 118, 121 Земельного Кодексу України, ЗУ «Про землеустрій», ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Відмовити громадянину Карнаухову Олександру Юрійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, розташованої за межами населених пунктів на території Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області,  у зв’язку з належністю бажаної  земельної ділянки до невитребованих  земельних часток (паїв)  відповідно до ст. 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв).

2.Відмовити громадянці Корнієнко  Людмилі Олександрівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, розташованої за межами населених пунктів на території Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області,  у зв’язку з належністю бажаної  земельної ділянки до невитребованих  земельних часток (паїв)  відповідно до ст. 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв).

3.Відмовити громадянці Савицькій Фатімі Василівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, розташованої за межами населених пунктів на території Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області,  у зв’язку з належністю бажаної  земельної ділянки до невитребованих  земельних часток (паїв)  відповідно до ст. 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв).

4.Відмовити громадянці Дзьоган Наталії Вікторівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,7400 га, розташованої за межами населених пунктів на території Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області,  у зв’язку з належністю бажаної  земельної ділянки до невитребованих  земельних часток (паїв)  відповідно до ст. 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв).

5.Відмовити громадянину Дзьогану Олександру Валентиновичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, розташованої за межами населених пунктів на території Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області,  у зв’язку з належністю бажаної  земельної ділянки до невитребованих  земельних часток (паїв)  відповідно до ст. 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв).

6.Відмовити громадянці Бричкі Катерині Володимирівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, розташованої за межами населених пунктів на території Чулаківської сільської ради Голопристанського району Херсонської області, у зв’язку з належністю бажаної  земельної ділянки до невитребованих  земельних часток (паїв)  відповідно до ст. 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв).

7.Відмовити громадянці Малій Марії  Василівні  у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,9400 га, розташованої на території Пам’ятненського  старостинського округу,  в зв’язку з тим, що  відповідно до ст. 118 Земельного Кодексу України відсутні графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки.

         8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, екології, містобудівної діяльності, житлово-комунального господарства та управління власністю.

 

 

Сільський голова                                                     О.О.Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь