Про призначення гр. ПІБ піклувальником/опікуном над дітьми: ПІБ, ПІБ та ПІБ

Дата: 26.10.2021 16:26
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Фото без опису

Чулаківська сільська рада

Голопристанського району

Херсонської області

Виконавчий комітет

 

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

Про призначення гр. ПІБ

піклувальником/опікуном над дітьми:

ПІБ, ПІБ та ПІБ

 

Розглянувши заяву гр. ПІБ від 19 жовтня 2021 року та подані нею документи, згідно з протоколом засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету сільської ради від 23 жовтня 2021 року № 5, з метою забезпечення прав дітей, позбавлених батьківського піклування, відповідно до статті 61 Цивільного кодексу України, Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», статті 1 Закону України «Про охорону дитинства», пунктів 42, 43, 44 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись статтями 34, 52, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради

       

В И Р І Ш И В:

     1. Встановити піклування та призначити гр. ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, яка зареєстрована та проживає за адресою: АДРЕСА, піклувальником над неповнолітньою дитиною ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, у зв’язку з тим, що батько дитини ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ помер ДАТА (свідоцтво про смерть від ДАТА, видане виконавчим комітетом Козачелагерської сільської ради Олешківського району Херсонської області). Мати дитини ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ позбавлена батьківських прав (заочне рішення Цюрупинського районного суду Херсонської області від ДАТА справа №НОМЕР).

    2. Встановити опіку та призначити гр. ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, яка зареєстрована та проживає за адресою: АДРЕСА, опікуном над малолітньою дитиною ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, у зв’язку з тим, що батько дитини ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ помер ДАТА (свідоцтво про смерть від ДАТА, видане виконавчим комітетом Козачелагерської сільської ради Олешківського району Херсонської області). Мати дитини ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ позбавлена батьківських прав (заочне рішення Цюрупинського районного суду Херсонської області від ДАТА справа №НОМЕР).

   3. Встановити опіку та призначити гр. ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, яка зареєстрована та проживає за адресою: АДРЕСА, опікуном над малолітньою дитиною ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, у зв’язку з тим, що батько дитини ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ помер ДАТА (свідоцтво про смерть від ДАТА, видане виконавчим комітетом Козачелагерської сільської ради Олешківського району Херсонської області). Мати дитини ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ позбавлена батьківських прав (заочне рішення Цюрупинського районного суду Херсонської області від ДАТА справа №НОМЕР).

   4. Покласти персональну відповідальність за життя та здоров’я, фізичний та психологічний розвиток неповнолітньої дитини ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, малолітніх дітей: ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ та ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ, ДАТА НАРОДЖЕННЯ, на піклувальника/опікуна ПРІЗВИЩЕ ІМ’Я ПО БАТЬКОВІ.

     5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                                 Олександр МУСІЄНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь