Пошук

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету

Дата: 28.01.2022 08:56
Кількість переглядів: 154

Чулаківська сільська рада

Голопристанського району

Херсонської області

Виконавчий комітет

 

  ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

 

Про внесення змін до рішень

виконавчого комітету

 

 

         З метою належної організації виконання Чулаківською сільською радою функцій забезпечення захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, усунення розбіжностей в документації, відповідно до листа першого заступника голови обласної державної адміністрації від 04.01.2022 № 01-01-65-44/0/22/322 «Про організацію виконання функцій забезпечення захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»,  ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Внести зміни до рішень виконавчого комітету Чулаківської сільської ради, а саме:
  • в рішенні виконавчого комітету Чулаківської сільської ради від 29 вересня 2016 року № 86 «Про взяття на квартирний облік», виправити помилку в написанні прізвища Галушка Ганни Вікторівни, зазначивши в резолютивній частині рішення прізвище замість помилково зазначеного «Галушко», вірно – «Галушка»;
  • в рішенні виконавчого комітету Чулаківської сільської ради від 25 квітня 2019 року № 31 «Про взяття на квартирний облік», виправити помилку в написанні дати народження Кравченко Дар’ї Романівни, зазначивши в пункті 1 резолютивної частини рішення, дату народження Кравченко Дар’ї Романівни замість помилково зазначеного «24 липня 2002 року», вірно – «24 червня 2002 року».
  1. Секретарю Комісії щодо надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа враховувати дане рішення при оновленні списків для формування пропозицій щодо розподілу субвенції.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на членів виконавчого комітету Табакарь А.О., Луб’яну І.В., Кобзаря Е.М., Гончарову О.В., Загребу О.Ф.

 

 

Сільський голова                                                                     Олександр МУСІЄНКО 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь