Шановні страхувальники !

Дата: 17.02.2022 16:46
Кількість переглядів: 4104

Фото без опису

З 1 березня 2022 року у зв’язку із реорганізацією Олешківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області буде припинено та приєднано: Олешківський район до Херсонського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області  та Голопристанський район до Скадовського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області. При цьому, ми залишаємось на місці, і робота не припиняється.

          Заяви-розрахунки Олешківським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області будуть прийматися до 25 лютого включно. Відповідно, з 1 березня 2022 року заяви-розрахунки та повідомлення про виплату допомоги слід надсилати:

          - страхувальникам Олешківської ОТГ, Великокопанівської, Виноградівської та Ювілейної до Херсонського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області;

         -  страхувальникам Голопристанської, Бехтерської, Долматівської та Чулаківської ОТГ до Скадовського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області .

            Крім того, будьте уважні при поверненні коштів, рахунки Олешківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області будуть закриті, тому уточнюйте реквізити.

             Довідки за телефонами: м. Гола Пристань (239) – 2-26-11

                                                     м. Олешки – (242) – 2-15-08


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь