Візит президента Зеленського в США.

Дата: 24.09.2024 08:53
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Саме цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні. На днях – зустрічі з лідерами країн Глобального Півдня, «сімки», Європи, – Зеленський 

 

Також вагомі зустрічі з представниками Сполучених Штатів.

 

Рішучі дії зараз можуть прискорити справедливе завершення російської агресії проти України наступного року. Наш План перемоги допоможе на практиці примістити Росію до миру.

 

Американське лідерство відіграє критично важливу роль у захисті свободи в усьому світі. Я вдячний Конгресу США, обом партіям і палатам за їхню непохитну відданість цій справі.

 

Ми цінуємо підтримку з боку Конгресу США та всіх друзів свободи в обох палатах – Сенаті й Палаті представників, – які щиро цінують захист життя і розуміють, наскільки важливо всім нам бути сильними – Україні, Сполученим Штатам та всім нашим партнерам.

 

Я з нетерпінням чекаю наших зустрічей у Вашингтоні, де я представлю наш План перемоги Президенту Байдену. Також планую зустрітися з обома кандидатами в Президенти та представити їм План перемоги.

"Разом із партнерами можемо посилити наші позиції, як потрібно для нашої перемоги, спільної перемоги, – для дійсно справедливого миру. Саме зараз визначається, що буде спадщиною чинного покоління державних лідерів – тих, хто у найвищих кабінетах", - сказав президент.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь